Nybygning & Ombygning

MARLING er en stærk partner, når du skal bygge om eller bygge nyt. Vi tilbyder professionel installation af dit el og netværk, og der er er mange penge at spare ved at få den samme installatør til at klare alle opgaverne på én gang.

Vi kan trække alle dine kabler til telefon, netværk, computer, radio og tv, så du får en smuk og overskuelig løsning i stedet for en jungle af ledninger, der stikker ud under sofaen og reolerne.

Vi tilbyder desuden komplet tyveri- og brandsikring af dit hjem med installation af tyverialarm, brandalarm og brandsikring af dine kabler og el-apparater.

Hos MARLING er vi også eksperter i energibesparende belysning, som med lysdæmper- og tænd/sluk-funktioner både giver et mere hyggeligt lys og en lavere el-regning.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i planlægningsfasen, så vi sammen kan finde de bedste løsninger til dine behov.

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.

 


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Vesterbro Torv 4
  8000 Århus C
   
Tlf. 86 12 78 67
post@marling.dk