UPS og Nødstrømsanlæg

En strømafbrydelse kan være en dyr affære for en moderne virksomhed, og der skal ikke mere end et lynnedslag til at sætte strømmen ud af spil.

De fleste arbejdspladser i dag er dybt afhængige af deres el-, og it-installationer. Mange steder kan arbejdet skal ikke fungere under en strømafbrydelse, og i værste fald mister man uerstattelig data.

Med de enorme mængder vigtig data, som moderne arbejdspladser ligger inde med i dag, er det vigtigt at sikre sine servere og anlæg imod nedbrud og strømafbrydelser.

MARLING kan hjælpe din arbejdsplads ved at installere et moderne UPS-anlæg (nødstrømsanlæg), der sikrer data og netværk i tilfælde af strømafbrydelse. 
Hvis strømmen bliver afbrudt, kan anlæggets batterier automatisk sikre en uforstyret drift, så der er tid til at sikre dine data uden at dit udstyr tager skade.

Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi kan sikre dine elektroniske installationer og gøre din arbejdsplads driftsikker.

 

 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.

 


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Vesterbro Torv 4
  8000 Århus C
   
Tlf. 86 12 78 67
post@marling.dk