TV video overvågning

Flere og flere virksomheder vælger at sikre sig imod tyveri og hærværk med moderne teknologisk udstyr.

Den rette sikkerhedløsning kan være årsagen til at indbrudstyve går uden om din virksomhed og spare dig for en masse penge og besvær.

Hos MARLING har vi stor ekspertise i at installere elektroniske sikkerhedsforanstaltninger til virksomheder og institutioner i alle størrelser. 

Vi kan udstyre din arbejdsplads med videoovervågning, så du kan holde øje med eventuelle uindbudte gæster. I de fleste tilfælde er kameraernes afskrækkende effekt nok til at tyve vælger din virksomhed fra, og i tilfælde, hvor de alligvel står til, giver de dig det afgørende bevismateriale. 

Sikkerheden i top

Vi tilbyder også en lang række andre former for elektronisk tyverisikring, som for eksempel tyverialarm, porttelefon og adgangskontrol med adgangskort til dine medarbejdere.

Kontakt os for en snak om, hvilke løsninger, der passer bedst til netop din virksomhed. Så kan vi hjælpe med at gøre din arbejdsplads mere sikker. 

 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.

 


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Vesterbro Torv 4
  8000 Århus C
   
Tlf. 86 12 78 67
post@marling.dk