Nybygning & Ombygning

Det bliver nemt en dyr og uoverskuelig affære at skulle have en masse forskellige fagfolk til at lave el-installationer på kryds og tværs, når du skal bygge om eller bygge nyt. 

Derfor råder vi altid vores kunder i at tænke i totalløsninger, som giver et bedre resultat til en lavere pris. Eksempelvis er det en stor fordel at få trukket ledninger til både computere, telefoner, strøm, netværk, tv og radio på én gang. Og det ser langt bedre ud!

MARLING er eksperter i samlede el-løsninger for virksomheder og institutioner i alle størrelser, og vi har en lang erfaring i at lave individuelle løsninger af høj kvalitet. 

Ved en større ombygning eller et nyt byggeri er det desuden en stor fordel at tænke på tyverisikring, brandsikkerhed, overvågning, indeklima, ventilation og belysning fra byggeriets start. 

Dermed kan du få energibesparende og fuldt integrerede løsninger, som passer perfekt til arbejdspladsens behov. 

Lad os høre om dine byggeplaner og give et bud på, hvordan vi kan lave skræddersyede el-installationer til din arbejdsplads.

 

 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.

 


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Vesterbro Torv 4
  8000 Århus C
   
Tlf. 86 12 78 67
post@marling.dk