Datainstallationer

For de fleste moderne arbejdspladser er datakommunikation en uundværlig del af hverdagen. Det stiller krav om specifikke edb-stik og kabler, og for langt de fleste virksomheder er bredbånd en nødvendig løsning.

MARLING installerer alt inden for internt telefonnetværk og intranet, så dine medarbejdere kan kommunikere hurtigt og ubesværet på tværs af din virksomhed. Vi sætter selvfølgelig også dit trådløse netværk op, så hverdagens arbejdsopgaver kan håndteres overalt i bygningen uden afbrydelser.

Med en løsning fra MARLING bliver din virksomhed både moderne og driftsikker, og vi tilpasser altid vores løsninger til dine behov.

De færreste virksomheder i dag kan klare sig så meget som et par timer uden elektricitet, og de fleste ligger inde med betydeligt mængder vigtig data, som de ikke har råd til at miste.

Vi anbefaler derfor alle virksomheder at installere et UPS-anlæg (uninteruptible power supplies), som sikrer alt jeres data i tilfælde af strømsvigt.

Du er altid velkommen til at ringe for en snak om de bedste dataløsninger for din arbejdsplads.

 

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.

 


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Vesterbro Torv 4
  8000 Århus C
   
Tlf. 86 12 78 67
post@marling.dk