Belysning

Belysningen i et rum har stor betydning for, hvordan man trives. Ikke mindst på en arbejdsplads, hvor den rette belysning kan fremme produktiviteten, mens en dårlig belysning gør det modsatte.

Hos MARLING har vi mange års erfaring med at installere den optimale belysning i både store og små virksomheder og institutioner. Det gælder blandt andet om at skabe den rette balance imellem lys og skygger og lysdæmpere, så lyset kan tilpasses døgnet og årstiden.

Når lyssætningen harmonerer med rummets indretning og medarbejdernes arbejdsopgaver, skaber det et behageligt arbejdsmiljø, som højner produktiviteten. 
Og der er ofte mange penge at spare ved at installere en belysning, der kan dæmpes, når det naturlige lysindfald er kraftigt.

Vi foretager lysmålinger på arbejdspladser og hjælper vores kunder med at finde frem til en belysning, der passer til deres behov. Og vi rådgiver altid om energibesparende løsninger.

Desuden kan vi installere forskellige former for intelligent belysning som personfølere og lysdæmpere.

Giv os et kald og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde den optimale belysning.

El-installation, Tele & Data, Alarm & sikring og service samlet på ét og samme sted. Hos os er alle kunder lige vigtige og ingen kommer eller ringer forgæves.

 


Martin Rosborg - Indehaver

Vores mål er

  • At hjælpe vores kunder med tidsvarende løsninger.

  • At sikre vores kunder skræddersyede installationsløsninger.

  • At imødekomme enhver byggeriopgave med tekniske og elektriske installationer.

  • At yde vores kunder god og daglig service.

Content

Contact me

Kontakt os

Vesterbro Torv 4
  8000 Århus C
   
Tlf. 86 12 78 67
post@marling.dk